Partner

Als partner bent u met uw bedrijf nóg meer verbonden met Ars Musica. U bepaalt in samenspraak met ons hoe uw partnerschap eruit komt te zien.


Wij ondersteunen bijvoorbeeld relatie-events of personeelsbijeenkomsten, verzorgen muzikale bijdragen bij netwerkborrels en jubilea en we vullen met elkaar andere creatieve vormen van samenwerking in. Regelmatig ontmoeten we elkaar en wisselen we adviezen en informatie uit. Hieronder presenteren onze drie partners zichzelf. 

Wij nodigen u van harte uit om met ons over een partnerschap te praten. Neem hiervoor contact met Dirk Louter (06 15 05 60 05 of dirklouter@planet.nl).

ROZA Groep
De ROZA Groep richt zich op de verduurzaming van vastgoed, veelal op momenten van planmatig onderhoud en dat bevindt zich in een stroomversnelling. Juist daarom is de steun aan Ars Musica gebaseerd op het besef dat je als onderneming deel uitmaakt van de maatschappij waarin cultuur onmisbaar is. Waar ROZA zich richt op de instandhouding van vastgoed is cultuur een aspect dat je moet onderhouden. De klassieke muziek is zo’n aspect waarin de rol en positie van Ars Musica niet te onderschatten is. In feite maken zij de klassieke muziek toekomstbestendig, zij verduurzamen deze als het ware.

Dat ROZA als familiebedrijf met ruim honderdvijftig medewerkers zich al sinds vele jaren richt op onderhoud van vastgoed betekent ook dat dat vastgoed bewaard blijft. De klimaatwinst van instandhouding van gebouwen en woningen is enorm als je tegelijkertijd verduurzaamt. ROZA voelt zich thuis bij Ars Musica als dé verduurzamers van ons klassiek muzikaal erfgoed. Tegelijkertijd geeft men ruimte aan ontwikkeling van talent hetgeen direct parallel aan die ontwikkelingsambitie van ROZA.

BVD advocaten
BVD advocaten is een bijzonder kantoor. We geloven in de combinatie van kwaliteit en betrokkenheid. De hoogste standaard als het gaat om kennis en vaardigheden, maar nooit schreeuwerig. Onze betrokkenheid op idealen en overtuigingen wordt door onze cliënten gewaardeerd. Het levert vaak de drive op die je nodig hebt om de belangen van je opdrachtgever echt verder te brengen.

Toen we zochten naar fijnbesnaarde partners om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid mee vorm te geven, troffen we Ars Musica. We bleken in dezelfde waarden te geloven: het rijke van de traditie combineren met het vinden van nieuwe vormen. En we besloten dat de komende jaren met elkaar te gaan uitstralen.

In Barneveld organiseren we elk jaar in de nazomer het Raadhuispleinconcert, een openluchtconcert met de musici van Ars Musica Orkest op het podium. Sinds februari 2019 is BVD advocaten ook gevestigd in Kampen. Gelijktijdig met onze zakelijke ontwikkeling in deze regio steunen wij de ambitie van Stichting Ars Musica om van de Matthäus Passion in de Bovenkerk een jaarlijkse traditie te maken.

Aangenaam

Jan Willem van Dommelen — BVD advocaten
‘Na de opening van vestiging in Barneveld ontstond het idee om als geschenk aan de gemeenschap jaarlijks een openluchtconcert aan te bieden. Niet zomaar op een plek, maar op het Raadhuisplein, de ‘voortuin’ van ons kantoor in Barneveld. Zo werd het Raadhuispleinconcert geboren. In onze zoektocht naar een geschikte partner, ontmoetten we Ars Musica.

De eerste editie van het Raadhuispleinconcert in 2017 was een groot succes, de samenwerking smaakte naar meer. Het plan ontstond om in Kampen jaarlijks de uitvoering van de Matthäus Passion mede mogelijk te maken. Als er geen corona was geweest, hadden we nu al twee edities meegemaakt.

Als advocatenkantoor bieden wij juridische dienstverlening op hoog niveau. Wij willen onze cliënten en medewerker zo nu en dan op datzelfde niveau verpozen. Dat is Ars Musica op het lijf geschreven. 

Deze manier van samenwerking zou veel meer bedrijven passen. Muziek loopt niet op de maat van de markt. Alles wat waarde heeft, is kwetsbaar. Daarom moedigen wij bedrijven aan om in gesprek te gaan met Ars Musica. Denk na over je vraag. Ars Musica heeft het aanbod, vaak in een vorm die je klant niet aan zag komen. En dat is toch wat elke ondernemer wil: de klant verrassen?’


Lansigt Accountants en belastingadviseurs b.v.
Ondernemers echt verder helpen met ons advies. Dat is waar Lansigt al 75 jaar voor staat. Wij zien de ondernemer. De uitdagingen. De risico’s én de ruimte. Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken wil doorbreken. We staan naast de klant om samen te ondernemen en ambitie aan te jagen. Met de kennis van nu, maar nieuwsgierig naar morgen. Zo ontstijgen we de middelmaat, samen met onze klanten. Dat doen we met bijna 200 ondernemende professionals bij vestigingen in Alphen aan den Rijn, Barendrecht en Gouda voor kleine en grote bedrijven in het mkb.

Bij Lansigt geven we om onze lokale en bredere omgeving en willen we graag teruggeven aan de maatschappij. Wij vinden het van groot belang om een bijdrage te leveren aan een beter milieu, een menswaardige samenleving en een gezonde toekomst voor de volgende generaties. We blijven constant in beweging en blijven kritisch kijken naar de dingen die wij kunnen doen om bij te dragen aan een betere wereld. Sinds 2015 is Lansigt een trotse partner van Ars Musica. Een van de belangrijkste doelstellingen van Ars Musica is het ontwikkelen van jong talent. Als opleidingshuis voor jonge accountants zien wij iets van onszelf terug in deze missie. Ars Musica werkt hard en vol energie aan het vervullen van haar droom en wij helpen hen graag hun uitdaging te realiseren. Zo kunnen we samen ambitie aanjagen!

Aangenaam

Frank van Hoepen — Lansigt
‘Ars Musica heeft al jaren m’n hart. Het begon met de persoonlijke kennismaking met Patrick van der Linden. Zijn visie op en passie voor z’n vak raakte me diep. De unieke en persoonlijke wijze waarop Ars Musica klassieke muziek van het hoogste niveau voor iedereen toegankelijk maakt is ongeëvenaard. 

De opzet om het beste uit kinderen en jonge mensen te halen en ze op en open te laten bloeien door en in de muziek is fenomenaal. Die opleidingsdoelstelling integreren wij op een soortgelijke wijze in de ontwikkeling van onze medewerkers via de Lansigt Academy. Daarom support Lansigt vol overtuiging Ars Musica. De persoonlijke ontwikkeling van professionals is voor ons beiden een leidend principe.

Het is mooi om te zien dat via het ondernemersnetwerk het partner initiatief van Ars Musica en Lansigt succesvol verder uitrolt.’

Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

.