Uw steun

We zijn heel blij dat velen een bijzondere vriendschap met Ars Musica koesteren. Een vriendschap verstevigt de band tussen ons en het publiek en maakt meer mogelijk.


Als Vriend, Partner of lid van het Ondernemersnetwerk bent u een liefhebber of misschien wel een kenner van klassieke muziek. U draagt Ars Musica een warm hart toe, kunt regelmatig onze concerten bezoeken en wilt daarnaast uw waardering graag ook in financieel opzicht doen blijken. Voor Ars Musica is uw steun van wezenlijk belang. 

Wat u mogelijk maakt
Dankzij u is het mogelijk om concerten op hoog niveau te kunnen realiseren. Daarnaast investeren we in onze Ars Musica Koorschool, een belangrijke pijler onder de activiteiten van onze stichting. Ars Musica doet veel, met weinig mensen en middelen. Uw steun is niet vanzelfsprekend, en wordt juist daarom door ons zo enorm gewaardeerd. 

Even belangrijk is het voor ons om bij een concert een zaal vol betrokken Vrienden, Ondernemers en Partners te mogen ontvangen. U bent tenslotte onze ambassadeur! En via uw netwerk hopen wij weer nieuw publiek te bereiken en te laten genieten van Bach tot nu, van Greatest Hits tot de ‘Klassieke Verrassing’.

Eenmalige donatie
Om de mooiste projecten in de komende concertseizoenen mogelijk te maken, kunnen wij uw steun goed gebruiken. Een eenmalige donatie stellen wij ook zeer op prijs. Namens alle musici van het orkest, de koren, dirigenten en medewerkers van Ars Musica heel erg bedankt!

Klik hier voor uw eenmalige DONATIE. U kunt uw eenmalige donatie ook overmaken via
IBAN: NL07RABO 01024 55 112 t.n.v. Ars Musica.

W. A. Mozart – Nehmt meinen Dank | Ars Musica Orkest, Margreet Rietveld en Nanette Mans

Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

.