Ars Musica Opleidingskoor

Het Opleidingskoor van Ars Musica start jaarlijks in januari, en duurt een jaar. Het koor is speciaal ontwikkeld voor kinderen uit groep 3. Vanuit het Opleidingskoor kan een kind doorstromen naar koor A. Afgelopen jaren bleek dit een groot succes!

In het Opleidingskoor leren kinderen zich spelenderwijs muzikaal te ontwikkelen door middel van de solfamethode en de cymbaalmethode. Een repetitie bestaat uit een combinatie van spel, beweging en het oefenen met een eigen cymbaal. Er wordt veel gezongen met de leeftijdsgenoten in de groep. Centraal staat de ontwikkeling van het kind door te werken ‘from sound to symbol’; een prachtige methode voor kinderen die enthousiast zijn over muziek en zelf willen zingen en spelen.

Repetities
Ridderkerk: elke maandagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur.
Wilhelminakerk, Bourgondischelaan 1.
Gouda: elke donderdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur.
Driestar College, Locatie Zeta, Bleulandweg 492A (tegenover parkeerterrein Calvijnschool).
De repetities zijn wekelijks, behalve in de schoolvakantie.

Contributie
De contributie van het Opleidingskoor bedraagt €30 per maand, gedurende 12 maanden. Daar komt eventueel de aanschaf van een cymbaal bij à €101,50.

Is jouw kind enthousiast over muziek en zingen? Vul onderstaand formulier in.

Wil je meer informatie over de Koorschool, klik dan hier.


Het Opleidingskoor

Kom erbij

Samen zingen en studeren levert een prachtige band op. Een zanger drukte het eens onovertroffen uit: ‘Bach is cool, man!’ Zing jij graag, wil je je stem ontwikkelen, en ben je bereid om thuis te oefenen? Vul hieronder het inschrijfformulier in.    JongenMeisje    Je digitale reisgenoot: overzichtelijk en relevant.

    Maak het jezelf gemakkelijk en probeer onze nieuwsbrief.

    .